RE-INTEGRATIE COACH

Bij re-integratie is mijn doel je te begeleiden om weer gezond en met plezier deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt. Ik ga samen met je opzoek naar werk dat past bij je huidige situatie. In het proces van de terugkeer naar werk mag er in eerste instantie aandacht besteed worden aan energiebalans en het vergroten van je zelfvertrouwen zodat je op den duur weer vitaal en met plezier aan het werk kunt. Ik kom met regelmaat mensen tegen dat mensen die in dit traject terecht komen er tot nu toe vaak is gekeken naar wat er niet meer mogelijk is. Volgens mij zit er winst te halen om samen te kijken en wat er wel kan. Dit doe ik door samen met je te kijken naar je vaardigheden, kennis en behoefte hierbij kunnen we gebruik maken van een drijfveren scan en of een arbeidsmarkt scan. Hierdoor ontstaat er een passend loopbaanprofiel en geeft het je houvast om keuzes te maken voor een stabiel doel met uitdagingen in de toekomst.