Wil’s coaching met zorg

–     Mantelzorg ondersteuning.

–     begeleiding- coaching.

Ik vind het fijn om een ander een helpende hand te bieden en een uitdaging om aansluiting te vinden bij de waarde en normen van de ander. Samen met de zorgvrager en zijn omgeving de mogelijkheden te onderzoeken om zo lang mogelijk in eigen woonomgeving te kunnen blijven en/of kwaliteit van leven te vergroten.  Daarnaast staat kwaliteit en zelfredzaamheid bij mij hoog in t vaandel. Dit wil ik realiseren door daar waar nodig is ondersteuning te bieden. Tegelijkertijd open te staan voor een gezellige, leer en werk omgeving. Daar waar behoefte is te kunnen sparren vanuit een reflecterende manier.

Ik wordt vaak omschreven als een als open/ eerlijk en behulpzaam persoon.

Dit samen met mijn jaren ervaring in het coachen en omgang met onze medemens maakt dat ik me kan aanpassen aan het denkvermogen en omgangsniveau van de ander.

Inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de thuiszorg. Daarnaast beschik ik over analytische vaardigheden en kan deze overbrengen naar de ander.